Coaching

De coaching die ik bied wordt gekenmerkt door gesprekken in een ontspannen sfeer waarbij de coachee alle ruimte krijgt om te vertellen over ervaringen en zienswijzen en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de eigen situatie te verbeteren. 

Als coachee ben je ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en maak jij keuzes over te ondernemen acties. Mijn rol bestaat uit luisteren en het stellen van vragen die gericht zijn op bewustwording bij coachee en om beweging in het proces te bevorderen.Ik maak tijdens gesprekken regelmatig gebruik van schematisch tekenen ter ondersteuning van wat we bespreken. Hiermee worden verbanden vaak duidelijk en kan inzicht worden vergroot.

Ik coach zowel volwassenen als jongeren en kinderen.

Werkwijze

Intake
Om te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen hebben we een telefonische gesprek of een online afspraak van ongeveer 30 minuten waarin jij je situatie schetst en ik vertel hoe ik werk. Dit gesprek is ook bedoeld om kennis te maken en te bepalen of er een wederzijdse persoonlijke match is om met elkaar te gaan werken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Begeleiding
Tijdens het eerste begeleidingsgesprek van ongeveer een uur onderzoeken we hoe je situatie momenteel is en wat je wilt verbeteren. Gedurende de begeleiding kies ik in afstemming de interventies die kunnen helpen om inzicht te krijgen en verandering te stimuleren.
Na elk gesprek wordt een vervolgafspraak naar behoefte ingepland. 

De locatie van de gesprekken wordt in overleg bepaald. Dit kan zijn in de ruimte van Segja in Oisterwijk, maar evengoed in het bos of een café. Het is maar net wat jij als coachee prettig vindt.

 

Kosten

Kosten per uur €85,- inclusief BTW 
Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Afspraak

Om een afspraak te maken kun je me bellen op 06- 40 31 98 66

Ik neem niet altijd op; vaak ben ik in gesprek :-) 
Spreek in dat geval zeker een bericht in met je naam en nummer, dan bel ik je snel terug.

Of vul je gegevens in op onderstaand formulier, dan hoor je ook snel van me.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht